Portfolio

Olen toteuttanut useita erilaisia projekteja, kokouksia ja tapahtumia työssä ja vapaa-ajalla. Esittelen tässä niistä muutaman.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Projektit

1) Yrityksen uusien toimitilojen etsiminen, tilojen suunnittelu ja rakennuttaminen sekä muutto oli pitkäaikainen projekti vuosina 2015-2018. Erityisesti uusien toimitilojen etsintä vei paljon aikaa ja vaati useita sopimusneuvotteluja. Kun uudet toimitilat löytyivät Antinkatu 1:sta, alkoi projektin toinen vaihe, jossa tilat suunniteltiin kasvavan yrityksen tarpeisiin ja suunnitelmat toteutettiin rakennuttajan kanssa.

2) Toinen esillenostettu projekti on SugarCRM:n hankinta, suunnittelu ja käyttöönotto yrityksen tarpeisiin. Jatkoin projektin jälkeen SugarCRM:n pääkäyttäjänä.

3) Tulevaisuuden työ ja osaaminen -seminaari on projekti, joka toteutettiin Espoon Nuorkauppakamarissa vuonna 2018. Tuin projektipäällikköä projektin suunnittelussa ja toteutuksessa, ja pidin seminaarin avauspuheenvuoron kamarin puheenjohtajana.

Tapahtumat, kokoukset ja koulutukset

1) International IASS conference (iass-structures.org) on vuosittain järjestettävä 5-päiväinen konferenssi, joka järjestetään mastoalan asiantuntijoille ja heidän puolisoilleen. Ohjelmaan sisältyi Helsingissä järjestetyn virallisen konferenssin lisäksi monipuolinen vapaa-ajan ohjelma, vierailukohteet (kuten vierailu Lahden radioasemalla) ja iltaohjelma. Konferenssiin osallistui 100 henkilöä.

2) Espoon Nuorkauppakamarin 50-vuotisjuhlat järjestettiin toukokuussa 2018 Dipolissa. Juhliin osallistui kamarin jäseniä, senaattoreita ja kutsuvieraita. Juhliin osallistui myös kamarin perustaja Pekka Löyttyniemi ja Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä (kuvassa). Juhliin osallistui 120 henkilöä.

3) JCI Effective Leadership koulutus on yksi Nuorkauppakamarin virallisista JCI koulutuksista. Se järjestettiin nuorkauppakamarin jäsenille ja koejäsenille keväällä ja uudelleen syksyllä 2018. Olen toiminut useissa koulutuksissa kouluttajana ja lähden mielelläni mukaan myös erilaisiin työpajoihin fasilitaattoriksi. Niistä esimerkkinä toimii palkittu Finland Youth Forum, joka järjestettiin Turussa syksyllä 2017.

4) JCI European Academy (jcisweden.se/jciea) on vuosittain järjestettävä 5-päiväinen johtajuuskoulutus. Akatemia sisälsi tiiviin kokousohjelman, luentoja, työpajoja ja ryhmätöitä sekä juhlagaalan. Vastasin koulutuksen markkinoinnista ja järjestelyistä Akatemian johtajan varahenkilönä. Koulutukseen osallistui 130 henkilöä.

Some kampanjat

1) Näkyvin somekampanja on ollut oma vaalikampanjani Suomen Nuorkauppakamarin Aluejohtajaksi ja hallituksen jäseneksi. Toteutin sen pääasiassa Facebookissa ja Instagramissa, jonne julkaisin päivityksiä, kuvia ja videoita. Julkinen kampanjasivu sai paljon positiivista palautetta ja hyvää näkyvyyttä nuorkauppakamaritoiminnalle.

2) Toinen kiinnostava somekampanja oli JCI European Academyn markkinointi Facebookissa. Näkyvän kampanjan avulla akatemian osallistujapaikat varattiin täyteen ennätysnopeasti (Facebook.com/JCIEuropeanAcademy).


%d bloggaajaa tykkää tästä: